Új barátnője van a házi őrizetben lévő Fekete Dávidnak

fekete dávid, bűnügy, gyanúsított, blur, arc nélkül
Fekete Dávid
Vágólapra másolva!
Rátalált a szerelem Fekete Dávidra, hétvégente egy szőkésbarna hajú hölgy nyújt vigaszt a házi őrizetben sinylődő, 322 millió forintos csalással vádolt egykori énekesre - írta a Bors.
Vágólapra másolva!

A szomszédok beszámolói szerint pénteken és szombaton látogat a házi őrizetben élő énekeshez az a szőkésbarna hölgy, akivel már hónapok óta romantikus viszonyban lehet Dávid - írta a lap.

Mint ahogy az Origo is több cikkben megírta, a volt Megasztáros akár 15 év börtönt is kaphat, ha bűnösnek találják a 320 milliós sikkasztási ügyben.

Fekete Dávid Forrás: TV2

Fekete Dávid előzetes letartóztatását tavaly július 5-én szüntette meg a bíróság, az énekes ezek után házi őrizetbe került. A győri lakást csak külön engedéllyel hagyhatja el, illetve nyomkövetőt is hord a bokáján, melyet bármikor ellenőrizhetnek a rendőrök. Dávid persze nem akar szökni, nincs rá semmilyen indoka. Mintaapa lett, a kisfiaihoz érzelmileg nagyon közel került, otthonról egyszerre két munkahelyen is dolgozik. A szomszédok a Borsnak újabb információkkal szolgáltak Dávid szerelmi életéről:

egy szőkésbarna hölgy is feltűnt a színen, aki egyre gyakrabban látogatja az énekest.

A szemtanúk beszámolói szerint a fiatal nő pénteken és szombaton szokott vendégségbe menni, és gyakran előfordul, hogy ott is alszik.