Szőke Zsuzsi elárulta, hová utazott

Szőke Zsuzsi
Vágólapra másolva!
Mint azt korábban megírtuk, sejtelmes bejegyzésben tudatta Szőke Zsuzsi, hogy ismét elhagyja az országot. Akkor többet nem árult el, viszont Köcse György is bejelentkezett ugyanarról a reptérről, ahonnan táncpárja. Akkor már sejteni lehetett, hogy visszatérnek arra a hajóra, ahol tavaly is együtt dolgoztak.
Vágólapra másolva!

Szőke Zsuzsi nem bánta meg, hogy tavaly elvállalta Köcse György felkérését, aki arra kérte, hogy tartson vele volt felesége, Stana Alexandra helyett a Karib-térségbe, ahol egy hajóutakat szervező céggel szerződtek táncosként. Feladatuk a hajó utasainak szórakoztatása táncosként a hosszú hajóutak alatt. A táncpár úgy döntött, hogy idén is visszatérnek a Karib-tengerre, de nem árulták el, hogy mennyit lesznek távol.

A próbák holnap kezdődnek a csapattal, (fura lesz ismét 'mozgó' színpadon táncolni) úgyhogy szerencsére kaptunk egy-két napot, hogy kipihenjük a fáradalmakat. Vendégek még nincsenek, az első cruise-unk február 17-én indul Amerikából. Az időjárás, mint látjátok, egyelőre hagy némi kivetnivalót, de napról napra javul a helyzet... Alig várom már, hogy megérkezzünk a nyárba. Szóval összességében itt minden szuper, jó érzés visszatérni a fedélzetre" - számolt be a hajó fedélzetéről Szőke Zsuzsi, aki izgatottan várja az új szezont és kihívásokat.