Levetkőzött a magyar luxusfeleség - fotók

Polgár Tünde
Vágólapra másolva!
Az utóbbi időben eléggé rájárt a rúd Polgár Tündére és férjére, nemrég a Hal a tortán miatt vesztek össze Gáspár Beával és Evelinnel, amiből elég nagy botrány keredekedett, most pedig fiukat vádolják azzal, hogy egy lepukkant lakást ad jópénzért bérbe. Úgy tűnik a luxusfeleséget ez nem zavarja, inkább foglalkozik számára fontos dolgokkal, amivel úgy gondolja, érdemes foglalkozni.
Vágólapra másolva!

Polgár Tünde és Polgár Árpád még Floridában tartózkodnak az ottani ingatlanjukban, így vészelik át a téli időszakot, míg Magyarországon rossz és csapadékos az időjárás. Ezért nem meglepő, hogy a luxusfeleség merész bikinis fotókkal jelentkezett a közösségi oldalán, az viszont annál inkább, hogy milyen célból tette ezt.

Az 51 éves Polgár Tünde egyébként remek formában van és egyáltalán nincs semmi takargatnivalója, bár ő ezt nem mindig gondolta így.

Saját bevallása szerint korábban testképzavara volt, ezért is tartja fontosnak kiállni a testszégyenítés ellen, ami egyre nagyobb testet ölt az online térben.

A luxusfeleség szexi bikinis fotói mellé egy hosszú üzenetet írt erről a témáról és mindenkit arra biztat, hogy ne foglalkozzon mások negatív véleményével, a negatívkodókat pedig arra, hogy hagyják abba mások kritizálását a külsejük miatt.

Szabadok a testszégyenítések, a fiatal lányok lenézô félmosolyai, a nőtársaik fintorgó tekintetei alól! Dobjátok le a mások rosszindulatú véleményének súlyát! Hogy ne rögtön a hibát keressük a másikban, hanem koncentráljunk arra, ami szép és pozitív! Mert mindenkiben van szépség! HOGY MERJÜNK VALÓDIAK LENNI!" - fogalmazott bejegyzésében Polgár Tünde, aki szerint fontos, hogy beszéljünk az utóbbi idők egyik legnagyobb problémájáról, az online bántalmazásról.

A képek között lapozhat: