Ezt kell csinálnia Király Viktoréknak egy jósnő szerint

Király Viktor és Anita
Vágólapra másolva!
Megszólalt Müller Rózsa, a jósnő szerint meg lehet oldani a problémákat.
Vágólapra másolva!

„Nagy baj van. Házasságuk azonban még javítható, de ezt külső segítség nélkül nem igen fogják tudni megoldani. Fontolóra kell venniük – még ha ismert emberként oly nehéz is –, hogy a pozitív változásért bevonnak-e egy harmadik felet, vagy veszni hagyják az együtt töltött éveket" – ezt Müller Rózsa mondta a Ripostnak Király Viktor és felesége, Király-Virág Anita problémái kapcsán.

Forrás: Instagram

Korábban már írtunk róla, az énekes elmondta a Tények Plusznak, hogy gondjaik vannak Anitával.

"Sajnos azt be kell vallani, hogy egy ideje tényleg hullámvölgyben vagyunk a feleségemmel. Gyerekünk boldogsága és nyugalma számunkra a legfontosabb, ezért arra kérjük a média munkatársait, hogy ezt fogadják el."

A Bors azt írta, Viktor Ázsia Expresszben való szereplése sem lehetett jó hatással kapcsolatukra.

„Este egyedül lefeküdni, az nagyon rossz... Nagyon nehéz. Hat napot voltunk eddig távol egymástól, ez, hogy két hete nem találkozunk, rekord. Úgyhogy nagyon nehezen bírjuk, hiányzik nekünk, jó lenne, ha végre hazajönne" – mondta akkoriban Anita, aki Nolennel együtt elköltözött közös otthonukból. Nem nyilatkozik, de közösségi oldalán aktív, nemrég egy szexi képet osztott meg magáról. Az is bizonyíthatja a problémákat, hogy Király Linda már nem követi Anitát.