Dudás Miki is beszélni kezdett Kucsera Gábor nőügyeiről

Dudás Miki, Miklós
Vágólapra másolva!
Különös véletlen, hogy épp Dudás Miki mesélt kínos történetet a válófélben lévő Kucsera Gáborról, holott nemrég az ő házasságáról is azt beszélték, válságban lehet. Bár ő és felesége már cáfolták a híreszteléseket, sokakat még most sem győztek meg erről. A Farm VIP sztárja a Szerencsekerék egyik adásában mesélt Kucseráról, akivel közös kajakos múltjuk révén ismerik egymást.
Vágólapra másolva!

Dudás Miki egy sokatmondó történetet mesélt el a nőcsábász hírében álló Kucseráról, akiről azt híresztelik, hogy G.w.M exével, Nagy Melanie-val vigasztalódik. Az eset egy verseny után történt, Dudás sportkarrierje kezdetén.

Kucsera Gábor és Tápai Szabina Forrás: Tápai Szabina/Instagram

Kimentünk a közönséghez autogramot osztani, én odavergődtem a Kucsi mellé, hátha csurran-cseppen valami. Mindenki a Kucsit akarta, rólam azt sem tudták, ki vagyok, csak mentem utána. Oda is jött egy csinos lány, hogy szeretne autogramot. Mondta neki a Kucsi poénból, hogy akkor cicire, ha lehet. Erre a csajszi fogta, és mindenki előtt elővette mind a két mellét. Kucsera aláírta az egyiket, én a másikat" - mesélte büszkélkedve Dudás Miki, azt nem tudni, ő tisztában volt-e a felvételek idején azzal, hogy Kucsera Gábor és Tápai Szabina házassága válságban van a férfi hűtlenségei miatt.