Ezt gondolja Hevesi Kriszta a fiú diákjával szexelő férfi tanárról

Farm VIP, TV2, Farm VIP Sajtóesemény, Nagy Fa-Tál Étterem, 2022.11.08.
Dr. Hevesi Kriszta
Vágólapra másolva!
Ahogy korábban írtuk, óriási felháborodást váltott ki annak a tanárnak az esete, aki közösségi oldalán dicsekedett azzal, hogy egy tizenöt éves fiút "tart szeretőként."  Bite Zsolt botrányos ügyének híre eljutott a magyar sztárokhoz is, akik felháborodva nyilatkoztak az esetről; legutóbb Schobert Norbert is megszólalt. Hevesi Kriszta szexuálpszichológus szakmai véleménnyel támasztotta alá, miért követett el óriási hibát a tanár.
Vágólapra másolva!

A Bors megkereste Hevesi Krisztát, aki szintén elmondta a véleményét. "Ahogyan egy pszichológus a páciensével, úgy egy tanár a diákjával nem létesíthet viszont.

A kiskorú függő szerepben van a tanárával szemben, ezért kérdés, hogy mennyire állja meg a helyét, hogy kölcsönös beleegyezésen alapuló viszonyról beszélünk" - kezdte Hevesi Kriszta, hozzátéve, hogy miért olyan veszélyes a gyermekre nézve egy ilyen kapcsolat.

Fotó: Polyák Attila - Origo

Arról nem beszélve, hogy amikor a tinédzser a későbbiekben ráébred arra, a tanár hogyan élt vissza a bizalmával, hogyan használta ki a testét és élt vissza a hatalmával, az mindenképpen káros hatásokkal jár" - magyarázta a szexuálpszichológus, aki semmilyen formában nem tartja elfogadhatónak a történteket.