Tóth Andiról vallott a Sztárban Sztár leszek! győztese

Sztárban sztár leszek!, Sztárban sztár leszek, 11. adás, döntő, TV2, 2023.12.10.
A Sztárban sztár leszek! negyedik évadának győztese Karapancsev Kristóf lett. Majka versenyzője nagyon szoros versenyben győzött. Pápai Joci versenyzője, Széchenyi Lili végzett a második helyen
Vágólapra másolva!
A Sztárban Sztár leszek! győztese újra együtt lépett fel Tóth Andival. Most kiderült, mit gondolna Karapancsev Kristóf egy együttműködésről az énekesnővel.
Vágólapra másolva!

Az énekes egyik kedvenc pillanata az volt a Sztárban Sztár leszek! során, amikor Tóth Andival duettezett az elődöntőben, aki miniruhájában felrobbantotta a stúdiót.

Kristóf december 16-án abban a megtiszteltetésben részesült, hogy felléphetett Szikora Róbert debreceni koncertjén. Állítása szerint életében nem izgult annyira, de egy felejthetetlen élménnyel távozott.

Érdekesség, hogy Tóth Andi szintén fellépett a Főnix Arénában, azt pedig különösen fontosnak tartotta, hogy levideózza Kristóf színpadi szereplését.

Amikor viszont kiléptem a színpadra, megszűnt minden lámpalázam, úgy éreztem magam, mintha a béke szigetén kötöttem volna ki — kezdte a Borsnak a Sztárban Sztár leszek! győztese, aki arra is kitért, szívesen dolgozna-e a jövőben Tóth Andival.

Ezt azonban kicsit megnehezíti, hogy ő hivatalosan visszavonult az énekléstől — fejtegette Kristóf, aki januárban Budapestre költözik.