Ezzel tölti az idejét a Dancing with the Stars után T. Danny - képek

Dancing with the Stars, 4. évad, döntő, tv2, műsor, tánc
T. Danny és Lissák Laura 3. tánca
Vágólapra másolva!
Már több mint egy hete ért véget a Dancing with the Stars negyedik évada, melynek győztese végül Krausz Gábor és Mikes Anna lettek. A döntőben Marics Petivel és T. Dannyvel mérte össze tánctudását a sztárséf, az utóbbit nagyon megviselte, amikor kiderült, hogy harmadik helyezést értek el a műsorban Lissák Laurával. T. Danny nem sokáig tétlenkedett, máris visszatért a zenéléshez, hiszen hamarosan új albummal jelentkezik.
Vágólapra másolva!

December 2-án ért véget a TV2 nagyszabású showműsora, melynek történetében először nyert férfi versenyző. T. Danny és Lissák Laura is nagy esélyesei voltak az idei évadnak, sokszor maximális pontszámot kaptak a zsűritől, a nézők mégis másképp döntöttek, ezt nehezen dolgozta fel a fiatal énekes, aki könnyeivel küszködve beszélt a döntőben.

T. Danny azonban nem sokáig szomorkodott a történtek miatt, máris visszatért a munkához, gőzerővel készíti legújabb albumát, melyhez már egy klipet is leforgatott a héten. A különleges környezetben forgatott videót egy várban forgatták, ő maga egy lovagot alakít, aki erős páncélban, karddal a kezében látható. A klipben feltűnik majd Stohl András is, de nem tudni, milyen szerepet szánt neki az énekes, aki több képet is megosztott a forgatásról.

A képek között lapozhat: