Az alkohollal való küzdelméről beszélt Stohl András

Stohl András
Vágólapra másolva!
Stohl András sosem titkolta, hogy voltak korábban is gondjai az alkohollal, ami miatt a mai napig sok kétsége van magával szemben. Most elárulta, hogy jelenleg hogyan kezeli ezt a kérdést, és mi segít neki abban, hogy ne lőjön túl a célon.
Vágólapra másolva!

Stohl András a mai napig vállalja, hogy sok gondot jelentett számára az alkohol, ma már ügyel a fogyasztására, ebben sokat segített számára felesége, de azt nagyon bánja, hogy korábban sok mindenről lemondott a szenvedélye miatt. Korábban azt is elismerte, hogy szerinte nem volt igazi apja a legnagyobb gyerekeinek, Lucának és Rebekának a rosszabb időszakaiban.

Most Hajdú Péter műsorában beszélt arról, hogy jelenleg milyen a kapcsolata az alkohollal, és elmondása szerint a legnagyobb problémája, hogy ha iszik, nem látja magát kívülről, ezért nehéz számára tartani a mértéket.

És ő tudja, hogy én mennyire szeretem, ha engem szeretnek. Erre mondja, hogy az nem jó, amikor odáig megy el a dolog" - idézi a Blikk Stohl szavait, aki elmondta, hogy felesége szavai nagyon motiválóan hatottak rá, és tudja, hogy melyik fajta alkohol az, amitől esetleg agresszív lesz a környezete szerint, így erre már oda szokott figyelni.

Stohl Andrásnak akadnak nehézségei az alkoholfogyasztással, de már tudatosabb, mint régen tv2