Óriásit csalódott a Farm VIP legújabb kiesője

Ripli Zsuzsi, Farm VIP
Vágólapra másolva!
Ripli Zsuzsi nagyot csalódott a csapatában, miután kiszavazták a Farm VIP-ből. Ennek ellenére jól érezte magát a TV2 műsorában.
Vágólapra másolva!

Szombaton Ripli Zsuzsi távozott a Farm VIP-ból, és kisebb ellenérzésékkel hagyta el a Sárga csapatot, mert a végére nem volt túl jó a viszonya a csapattal.

"Nagyon jó élmény volt számomra, embert és erőt próbáló. Mármint azoknak, akik beleadták a munkát. Nagyon jó emlékek is vannak bennem, miután haza értem egy, két napig még furcsa volt, hiányzott mellőlem a sok ember. Arra visszagondolva, milyen sok hasznos tudásra tettem szeret, azért elégedett vagyok" - mesélte a Borsnak.

Forrás: TV2

A lap szerint a legnagyobb tüskét Ripli Zsuzsiban a csapatának vele szemben tanúsított viselkedése okozta. Mivel saját bevallása szerint nem egy nagy taktikus, abban reménykedett, hogy a csapaton belül majd meg tudják beszélni a problémákat, és nem fordul senki a másik ellen. De a Farmgyűlésen is rengeteg meglepő dolgot hallott a sárgák új vezetőjétől, Lakatos Leventétől.

De működött, hiszen két termelési ciklust is megnyertünk. De nem gondoltam, hogy ennyire taktikus döntést hoznak a többiek. Hiszen a tények azt mutatják, hogy sikeresen vezettem a csapatot, jöttem, mentem és nem dirigáltam. Lehet kívülről nem így tűnt, de figyeltem a többiek igényeire is" – mondta Zsuzsi, aki azt is hozzátette, hogy a való életben is mindig hű marad önmagához és az elveihez. Ezért is volt csalódott, amikor a csapattársai kiszavazták, mert úgy gondolta, biztos helye van a csapatban.

– mondta.