Németország
21:002024. június 14.
Skócia
Magyarország
15:002024. június 15.
Svájc

Nagyon sokan megdöbbentek Jákob Zoltán új videója miatt

Jákob Zoltán
Vágólapra másolva!
Nem akarják elhinni azt, amit látnak.
Vágólapra másolva!

A 2023-as nagy Ő, a milliárdos Jákob Zoltán december 26-án úgy gondolta, hogy melegít egy kis ételt: halászlére vágyott, egy műanyag dobozban tette be a sütőbe. Kicsit később ellenőrizte, a műanyag olvadt volt, a hallé középen még jeges. Jákob újabb videója sokaknál értetlenkedést váltott ki, pedig lehet, hogy csak azért csinálta az egészet, hogy újra téma legyen.

Instagram, Jákob Zoltán

"Amúgy a csávó a műszaki egyetemen diplomázott, nem? Feltételezem a bekapcsolt sütő és a műanyag doboz kölcsönhatásáról alapismeretei lehetnének, de hát mit értek én az unatkozó milliárdosokhoz" - írta valaki a Redditen.

'Az egy megolvadt műanyag, vagy egy tányér, amilyet a kőgazdagok használnak és ezért én nem ismerek?"- kérdezte egy másik. "Megolvadt műanyag... betette a SÜTŐBE!" - hüledezett egy harmadik.

Mint írtuk, rengeteget változott A Nagy Ő választottja, alig lehet ráismerni, itt nézhet róla fotót. Jákob több nőt is hazaküldött a műsorban, páran viszont igen jóban lettek, együtt karácsonyoztak. A Nagy Ő sem volt egyedül, itt kiderül, kivel ünnepelte a karácsonyt.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!

Mindent egy helyen az Eb-ről