Újra elszólta magát Krausz Gábor Mikes Annával kapcsolatban - videó

Krausz Gábor és Mikes Anna
Vágólapra másolva!
Hónapok óta megy a találgatás, vajon egy párt alkothat-e a táncparketten kívül is Krausz Gábor és Mikes Anna, akik bár próbálnak titkolózni, valamelyikük folyton elszólja magát, vagy gyanúsan viselkedik. Most Krausz Gábort látogatta meg a Tények stábja az új munkahelyén, ahol elárulta, mit tervez az ünnepekre, majd kitért a táncosnővel való viszonyára is.
Vágólapra másolva!

A Dancing with the Stars idei győztes párosa, Krausz Gábor és Mikes Anna még fel sem fogták, hogy győztek, hiszen túl sok idejük nem is jutott rá, de nagyon boldogok, és nagyon jól esik nekik a nézők szeretete és a rengeteg gratuláció. Persze sokan kíváncsiak arra, hogy mi van pontosan közöttük, de valahogy mindig sikerül kitérniük a kokrét válaszadás alól.

Mindvégig elképesztő összhang volt Krausz Gábor és Mikes Anna között Fotó: Csudai Sándor - Origo

Krausz Gábor a döntőt követően szinte azonnal el is utazott és elkezdte új munkáját Ausztriában, ahol ő lett egy új szállodalánc vezető séfje, így az ő feladata, hogy kidolgozzon ott egy teljesen új gasztronómiai irányvonalat. A sztárséfet nemcsak a TV2 csapata látogatta már meg az új helyen, de különös egybeesés, hogy Mikes Anna is nemrég járt ott.

Bár Krausz elmondásai szerint az ünnepeket kislányával kettesben tölti, főleg a két ünnep közötti időszakot és a szilvesztert, mert kicsit szeretne visszavonulni, elfáradt ebben a pörgős időszakban. Majd Mikes Annával való kapcsolatára is kitért, sejtelmesen fogalmazott kettejükről.

Egy teljesen őszinte emberi reakció volt, ami egy nagyon jó tulajdonsága is, hogy ő gondoskodó. Hála isten, most már nem kell rólam gondoskodni, a lelkem szerintem rendben van. Persze, beszélünk nagyon sokat" - mondta a sztárséf sokat gyanús mosollyal az arcán.