Hűtlen exének üzenhetett Gubik Petra

Gubik Petra
Vágólapra másolva!
Gubik Petra új dallal jelentkezett, amit elképzelhető, hogy volt párjának írt. A Sztárban sztár 9. évadának győztese többek között erről beszélt legutóbbi interjújában.
Vágólapra másolva!

Ahogyan arról már korábban beszámoltunk, élete talán legnagyobb sikere után fájdalmas szakításon kellett keresztülmennie Gubik Petrának. Moussa Ahmed több nővel is megcsalta az énekesnőt, akit hideg zuhanyként ért a férfi hűtlensége, nem sejtette, hogy mi zajlik a háttérben, mígnem egy nő megkereste, hogy elmondja, viszonya volt a táncossal.

Gubik Petra azonban nem hagyta el magát, a TV2 Sztárban Sztár című műsorának megnyerése óta is nagyon elfoglalt. A színházi szereplései mellett a zenélésbe is sok időt és energiát fektet, most egy új dallal jelentkezett.

A Bolyongok című dal refrénje:

Ez a sor lehet, hogy éppen az exének szól.

– mondta a Petőfi TV műsorában az énekesnő. Elárulta, Müller Péter Sziámi véleményét kérte a szöveg tökélesítésében, amiben Molnár Tibor "Trap kapitány" is segített.

"A dalszövegírás nekem kikapcsolódás. Elég drága hobbi, de feltölt. Olyan kifejezési forma, ami a színházon belül nem tud létre jönni, mert ott más bőrébe kell bújni, éppen mi a feladat, de itt önmagam lehetek... Sokáig nem akartam ezt kidomborítani. Azt hittem, erre nincs kapacitásom, nem lehet egy fenékkel ennyi lovat megülni. Nem azért csinálom, hogy az emberek minél jobban szeressenek, hanem mert ezek olyan történetek, amiket elő akarok adni, el akarok mesélni. Szerintem ez az előadó-művészetnek a legfontosabb pontja."