Fotón mutatta meg új barátját a Dancing with the Stars csinos táncosnője

Szőke Zsuzsi
Vágólapra másolva!
Szőke Zsuzsi az idei évadban Simon Kornéllal táncolt.
Vágólapra másolva!

"Pár hete naivan azt gondoltam, hogy a Dancing végeztével a folyamatos rohanás és 'munkaőrület' is véget ér A táncos szakmában a december azonban közel sem erről szól ️, amit természetesen cseppet sem bánok, hiszen sokszor hangsúlyoztam, a munkám a legnagyobb szenvedélyem" - írta a táncosnő.

"Viszont úgy érzem, még sosem vártam ennyire a Karácsonyt! Alig várom, hogy végre picit lelassulhassunk, megpihenjünk és azokkal tölthessük ezt a pár napot akik a legfontosabbak számunkra... Szerintem ebben a rohanó világban nincs ennél nagyobb ajándék" - tette hozzá.

Szőke Zsuzsi most közös kéet tett ki barátjával - aki a Bors szerint egy magyar szabóság és stílustanácsadó iroda tulajdonosa, Ádám, akivel szemmel láthatóan egy hullámhosszon vannak.

Nemrég írtuk, hogy januárban megnősült a Dancing with the Starsból ismert Baranya Dávid, aki a táncos show kezdete óta oszlopos tagja a csapatnak. Most kiderült, hogy a napokban bővült a családja, megszületett az első közös baba is. A műsorban ugyanakkor nagyon közel került egymáshoz Stana Alexandra és Marics Peti, erről itt olvashat hosszabban.