Megbánta George Clooney, amit a feleségével tettek

George Clooney és Amal Clooney
Vágólapra másolva!
George Clooney családja három országban él: van otthonuk Olaszországban, Angliában és az Egyesült Államokban is, de a karácsonyt mindig a tengerentúlon töltik.
Vágólapra másolva!

George Clooney azt mondta egy interjúban, egy dolgot rontottak el feleségével, Amallal, hogy gyerekeikkel ellentétben ők nem tanultak meg olaszul.

– magyarázta a színész, akiről az is kiderült, hogy első közös karácsonyukat feleségével nem az Egyesült Államokban töltötték. Mexikóba, Cindy Crawford és férje nyaralójába utaztak. Jövőre lesz tíz éve, hogy összeházasodtak, de állítólag soha nem veszekszenek, nagyon ritkán kapnak össze a gyerekek miatt.

"Imádom figyelni, miként formálódik Ella és Alexander személyisége. Hiába ikrek, nagyon különböznek! A lányom félénk, míg a fiam bárkivel elbeszélget. Csak remélhetem, hogy a helyes irányba sikerül terelgetnem őket. Szerencsés fickó vagyok, Amalban ebben is tökéletes társra leltem" – nyilatkozta George Clooney, aki rendhagyó módon köszönti a gyerekeiket az ünnepekkor.

Persze mire kijönnek, a Mikulás már eltűnt, a karácsonyfa alatt pedig ott vannak az ajándékok, Ella és Alexander pedig attól kezdve hihetetlenül rendesek! Nem tudom, meddig válik be ez a trükk, de talán idén és jövőre még működik!"

Fotó / Getty Images