Egy bolt közepén esett össze Marcellina, mentőt kellett hívni

Marcellina épp most jelentkezett egy saját ruhakollekcióval
Vágólapra másolva!
Az énekesnő a kasszánál idegeskedett, amikor elsötétült a világ.
Vágólapra másolva!

Az 1972-es Kócbabákkal a „Ki Mit Tud?"-on országos sztárrá lett Babits Marcella (Marcellina) énekesnő, zenész, szövegíró, divattervező. A Kócbabák együttes alapítója, az Apostol és a Full-Tone együttes énekese, a Marcellina PJT együttes alapítója és vezetője. A 80-as években igen ismert volt, legismertebb dala a Sexy Lady, a TV2-n a Nagy Duettben is énekelt.

Marcellina 70 éves, eddig nem történt vele ilyen Forrás: Marcellina Facebook-oldala

Az énekesnő egy Tescóban, a kasszánál ájult el. "Úgy tudom, hogy hirtelen minden elsötétült előtte, miközben a sorban állt. Mire észhez tért, már messzebb volt a kasszáktól, és az üzlet több alkalmazottja vigyázott rá néhány segítőkész vásárló társaságában. Elájult, és ha a mögötte sorban álló vásárló nem kapja el, talán a feje is koppant volna a kőpadlón, komolyabban megsérülhetett volna" - árulta el az énekesnő egyik jó barátja.

Az ismerős azt is elmondta, úgy tudja, az alkalmazottak nagyon kedvesek voltak vele, adtak neki inni, betakargatták és felváltva vigyáztak rá. Marcellina saját felelősségére távozott, bár az áruház vezetője sokáig kérlelte, hogy maradjon. Sőt, még orvos ismerősét is felhívta, aki néhány kérdést feltett telefonon esetleges mellkasi panasszal kapcsolatban - írta a Bors.

"Marcellina azóta otthon pihen, de még pénteken sem volt százszázalékos állapotban, vérnyomásproblémája volt. Nem is merek bele gondolni, mi lett volna, ha komolyabb ok van az ájulás hátterében.

de remélem, hogy ez elég komoly figyelmeztetés volt neki ahhoz, hogy egy kicsit visszavegyen ebből az őrült tempóból és az ünnepek közeledtével végre elcsendesedjen" – tette hozzá.