Árpa Attila drámai vallomása: Tudom, hogy már kezd késő lenni

Árpa Attila, A Nagy Ő
Vágólapra másolva!
A színész 52 évesen sem akar lemondani arról, hogy újra apa legyen.
Vágólapra másolva!

"Az adrenalin tart fiatalon. Minden évben történik velem valami, vagy sok minden, amikor pozitív vagy negatív stressz ér. Táncolni tanulok, bokszolok, bíróság elé állok..." - mondta a Blikknek Árpa Attila.

Forrás: TV2

Nemrég lemondott a cigarettáról, a zsíros ételekről, az éjszakázásról és az alkoholról is. "Woody Allen mondta nagyon bölcsen, hogy 100 évig is élhetnénk, ha mindent letennénk, amiért érdemes élni. Az edzések előtt lemondtam mindenről, ami öregíti a testet. Néha-néha vannak olyan esték, amikor megengedek magamnak egy üveg italt, egy fél doboz cigit, ezekre szükségem van az alkotói munkámhoz, de novemberben még a születésnapomat sem ünnepeltem meg" - mesélte.

Nyilván szeretnék Amirával is minél több mindent megélni. Látni, amikor lediplomázik, megházasodik, amikor anyává válik. Ezek most utópisztikus gondolatok, hiszen csak 17 éves, de szeretnék nagypapa lenni. Nem ártana egy nagyjátékfilmet is elkészíteni, ami nemzeti sikereket ér el, a filmezést sem adtam fel" - részletezte a terveit.