Németország
21:002024. június 14.
Skócia
Magyarország
15:002024. június 15.
Svájc

Nagy bejelentést tett Curtis

Curtis és Judie beköltözött az új otthonba
Vágólapra másolva!
Boldogan jelentette be a nagy hírt követőinek Curtis, hiszen régi vágya teljesült a napokban.
Vágólapra másolva!

Curtis magánéletében és szakmailag is jó időszakot tudhat magáénak, annak ellenére hogy szólókarrierje nem indult zökkenőmentesen, miután szétváltak Majkával, akivel hosszú évekig zenéltek együtt.

Most úgy tűnik, hogy egyre sikeresebb saját csapatával, ugyanis hamarosan hatalmas közönség előtt bizonyíthat, hiszen még idén fellép a BOK Sportcsarnokban.

Izgatottan várjuk, és remélem sokan eljöttök majd - újságolta lelkesen Curtis, aki olyan vendégelőadókkal áll majd színpadra, akik széles nézőközönséget vonzanak majd az eseményre.

A sportcsarnok tízezer férőhelyes, a rapper reméli, hogy sikerül megtölteni annak ellenére, hogy év végén, a két ünnep között kerül megrendezésre az esemény.

- magyarázta Curtis, akinek a felkérését elfogadta a Dancing with the Stars sztárja, T. Danny, de az estén fellép Charlie és Miklósa Erika is.

"Igent mondott a megkeresésünkre Miklósa Erika, T-Danny, és most már elmondhatom: hatalmas megtiszteltetés, hogy Charlie is!" - mondta a Bors érdeklődésére Curtis, aki azt is elárulta, hogy magánéletében is nagyon boldog párjával, Judyval, akivel nemrég vettek egy közös kiskutyát is, hogy bővüljön a család, és persze azért, hogy kisfia, Doni kedvében is járjon.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!

Mindent egy helyen az Eb-ről