Vágólapra másolva!
A vasárnap estét érinti a döntés.
Vágólapra másolva!

Műsorváltozás lesz november 26-án a TV2-n a Sztárban sztár leszek! miatt. A tehetségkutató show a megadottnak megfelelően elkezdődik a Tények után, azonban 30 perccel hosszabb lesz, mint ahogy a műsorújságokban megjelent, ez pedig az utána jövő film kezdési időpontját érinti.

Tóth Gabi a Sztárban sztár leszek!-ben Instagram, Tóth Gabi

VASÁRNAP ESTE A TV2-n:

18:55 Sztárban Sztár leszek!
23:00 A Bourne-hagyaték
02:00 Farkasok öröksége

Mint írtuk, a Sztárban sztár leszek! legutóbbi élő show-jában már csak hét énekes állhatott színpadra, akik egyéni produkciójukon kívül csoportos extra előadásokkal is készültek az estére. A műsorban érezhetően egyre fokozódott a feszültség, hiszen a mentorok és a versenyzők is érezték, hogy egyre nagyobb a tét, ahogyan közeledik a cél. Az adás egyéb meglepetéseket és sokkoló pillanatokat is tartogatott mind a nézők, mind a versenyzők számára; Pápai Joci is készült egy extra produkcióval, ugyanis legújabb dalát adta elő a stúdióban. Erről itt olvashat hosszabban.

Bányai Noémi az előző évadban is próbálkozott a TV2-n, de nem jutott be az élő show-ba. Idén azonban igen, öt élő adásban láthatták a tévézők a válogatók-középdöntők mellett. Most szexi fotósorozat készült a TV2 fiatal sztárjáról - itt nézheti meg a képeket.