Megdöbbentő sorokkal üzent Kulcsár Edina volt férje

Dancing, with, the, stars, TV2, 2023.11.04., Szabó, András, Csuti, Tóth, Katica,
Vágólapra másolva!
Mesebeli adással jelentkezett a Dancing with the Stars szombaton. Ennek ellenére természetesen most is egy párosnak el kellett hagynia a stúdiót, Csuti és Tóth Katica távozott a TV2 népszerű műsorából. Az üzletember megható sorokkal búcsúzott új barátaitól.
Vágólapra másolva!

Instagram oldalán búcsúzott a produkciótól Csuti.

Hihetetlen utazás volt, egy csoda, amiért örökre hálás leszek, mert fantasztikus élményekkel lettem gazdagabb és csodálatos emberekkel" – kezdte bejegyzését az üzletember, aki egyesével üzent minden versenytársának.

Fotó: Ladóczki Balázs - Origo

"Hölgyeim, annyira dögök vagytok mindannyian, hogy büszkeség volt veletek egy parketten állni! Hiányozni fog a sok nevetés, a próbák közti beszélgetések, és az a sok szeretet, amit adtunk egymásnak, Radics Gigi, Király Linda, Hunyadi Donatella. Uraim, tesáim...ez a nehezebb része az irományomnak, most is libabőrös vagyok, ahogy írom ezeket a sorokat...na...uhh... Krausz Gábor, Hanni büszke lehet rád, fantasztikus ember és csodálatos apuka vagy, aki minden téren, mindenre képes drága, szép barikám!

tele életkedvvel és vidámsággal, maradj mindig ilyen, mert még az a – számomra érthetetlen – Kispest mániád is megbocsátható, igaz, a Róma iránti szenvedélyed sokat segít ebben. T. Danny, igen Uram, igen... Minden, ami te vagy, az nagyon szerethető, hiányozni fognak a beszélgetések, a nagy ölelések, meg az a közel kétméteres csupa mosoly csávó, akit nagyon megszerettem! Tóth Katica, drága kis táncpartnerem, mit is mondhatnék... Köszönöm, hogy megszerettetted velem a táncot, köszönöm, hogy bíztál bennem! Ma még fáj, hogy nincs már holnap, de a sok nevetés és a rengeteg közös élmény egész életemben mosolyt csal majd az arcomra... Na meg persze az a sok videó a gyakorlások között!"

A teljes bejegyzés itt olvasható.