Már Salvadorban, a világdöntőn van a Miss Universe Hungary győztese - képek

Blága Tünde
Vágólapra másolva!
Az erdélyi Blága Tünde lett a hazai Miss Universe győztese idén október elején, már kinn van Salvadorban, ahol november 19-én lesz a finálé. A képekért lapozzon!
Vágólapra másolva!

Mint írtuk, A Budapesten élő, erdélyi Blága Tünde lett a hazai Miss Universe győztese idén október elején, ő utazott Salvadorba a világdöntőre. Az Aurea Ana Palace Hotel Budapest bálterménben választották szépségkirálynővé Blága Tündét, akinek első udvarhölgye Csasztvan Lilla a második udvarhölgye pedig Dr. Kenéz Nóra lett. A helyszíni nézők szavazatai alapján a közönség királynője díját Mihályfi Liza kapta.

Blága Tünde és a brazil győztes https://www.instagram.com/tundeblaga_official/

A Miss Universe 2023 lesz a 72. Miss Universe szépségverseny, amelyet 2023. november 18-án rendeznek meg a José Adolfo Pineda Arénában, San Salvadorban.

Az idei szépségversenyen nyolcvanöt ország versenyzői indulnak. A verseny házigazdája Jeannie Mai és a 2012-es Miss Universe, Olivia Culpo lesz Maria Menounos mellett, John Legend lesz az idei fellépő sztár. Az orszáég utoljára jó régenm 1975-ben rendezhetett nemzetközi szépségversenyt.

Blága Tünde többi képéért lapozzon!