Késekkel dobálta a gyerekeket, összeverte őket Ryan Gosling

"Lars and the Real Girl" New York City Premiere - Arrivals beard gray suit hands in pockets plaid suit smiling, Ryan Gosling, színész
Ryan Gosling érkezik az "Lars and the Real Girl" film bemutatójára a Paris Theater-be 2007. október 3-án, New York-ban
Vágólapra másolva!
Ryan Gosling problémás tinédzser volt, aki késeket vitt az iskolába és osztálytársai felé hajigálta őket. Nem értette, miért van benne ennyi agresszió, mindenesetre a Rambo című film biztos nem tett neki jót.
Vágólapra másolva!

Ryan Goslingnak zűrös gyerekkora volt: miután gyerekként megnézte a Sylvester Stallone főszereplésével készült Rambo című filmet, késeket vitt az iskolába és mindenkit megdobált velük - szerencsére nem célzott olyan ügyesen, mint a vietnámi háborús veterán a filmben. "Nagy hatással voltak rám az erőszakos jelenetek" - nyilatkozta.

Ryan Gosling nem érti, mi történt akkor vele Forrás: WireImage/2007 Jim Spellman/Jim Spellman

A színész többször került bajba gyerekkori agresszív kitörései miatt. A Daliy Star szerint olyan eset is volt, hogy besétált az iskolába és minden ok nélkül nekiverte egy gyerek arcát a vécében a falnak. Egy másik srác az asztalnál ült, őt egy vastag könyvvel ütött meg, de annyira, hogy vérzett az orra. "Valójában nem akartam ezt csinálni. Nem szeretem az erőszakot. Soha többé nem mentem vissza abba az iskolába" - emlékezett.

Elárulta, hogy fiatalabb korában "nagyon elveszett" volt. "Nem tudom, mit mondjak... Nem sportoltam, nem is tudtam igazán olvasni vagy írni. Rosszalkodtam, mindig bajban voltam. A tanáraim egyszerűen azt hitték, hülye vagyok, és én is így gondoltam."