Nagy Ervin kiütése után eszméletlenre vertek egy magyar válogatott focistát az RTL Klubon

Sztárbox
Vágólapra másolva!
Több órás műsor, dögunalom, alig néhány perc boksz, ellenben taszítóan agresszív. Nagy Ervin összeverésén egy fél ország röhögött, a nagyképű, értelmiségit játszó színész zsákként terült el a földön. Kabát Péter egyébként normális válogatott focista kiütése már problematikusabb: Nagy Ervinnek semmi baja nem lett a megalázáson kívül, Kabát Péter viszont fél percre elvesztette az eszméletét.
Vágólapra másolva!

Az RTL Klub tovább próbálkozik, hogy nézőket szerezzen, ezért tizennyolc év után visszahozta műsorára a Sztárboxot. A hosszúra nyúlt, több órás élő műsorban valójában csak néhány perc jut a sportnak, rengeteg az unalmas beszélgetés, az elcsépelt szóvicc, és mintha a szakkommentátorok sem lennének mindig a helyzet magaslatán, akárcsak a három műsorvezető.

Vasárnap este ismét három meccs élő közvetítését láthatták a nézők, két könnyen felejthető mérkőzés után Rácz Jenő és Kabát Péter csatáját hagyták a szerkesztők a show legvégére - aki kibírt ennyi időt a képernyő előtt, láthatta, ahogy a szakács brutálisan kiüti a korábbi NB I-es focistát.

Forrás: Sztárbox

Rácz olyan brutálisan eltálalta az egykori sportolót, hogy eszméletlenül, kicsavart testhelyzetben került a földre, ahol egy ideig ájultan feküdt. A ringbe zokogva ugrott fel a barátnője, akit többször közelről mutatott a kamera, miközben az orvosok vizsgálták Kabátot.

Ez a néhány másodperc, a szerencsétlen ütés okozott csak némi izgalmat, egyébként szörnyen unalmasra sikerült az utolsó negyeddöntő.

Bár rövid idő után Kabát Péter jobban lett, felmerült az agyrázkódás gyanúja, így a helyszínről mentő szállította kórházba.

Nem csoda, hogy az RTL Klub igyekszik mindent bevetni, még a "sztárjai" testi épségét is veszélybe sodorja, idén ugyanis hatalmasat buknak a nézettségi versenyben a TV2-vel szemben. Vidus Gabriella, az RTL Magyarország vezérigazgatója néhány hete magyarázkodott a rossz nézettség miatt, szerinte sok döntésük nem találkozott a nézők ízlésével - ezzel nehéz vitatkozni.

Úgy tűnik, a The Voice hatalmas bukása után most a Sztárbox durva kiütéseiben bíznak, de néhány percnyi mérkőzésért biztosan egyre kevesebben kapcsolnak az RTL Klub több órásra nyújtott, unalmas sportműsorára. Hiszen vele szemben ott van a sokkal sikeresebb Sztárban Sztár leszek.