Jákob Zoltán meglepte a Nagy Őben megismert új barátnőjét - fotó

bachelor
Vágólapra másolva!
Munka közben látogatta meg a nőt a milliárdos.
Vágólapra másolva!

Mint írtuk, múlt hét vasárnap véget ért a Nagy Ő idei évada, ahol Jákob Zoltán kegyeiért küzdöttek a nők. A milliárdos végül Bettit választotta, akivel a a műsor végéig titokban tartották a kapcsolatukat, ezért nem is találkoztak, hogy ne bukjanak le. Az elmúlt napokban azonban sok időt töltöttek együtt, első randevújukról a nő egy videót is közzétett a közösségi oldalán.

tv2

Jákob amúgy az elejétől nagyon szimpatizált Bettivel is, akinek szintén van már gyereke. A Nagy Ő nagyon vonzó nőnek tartja: "Betti maga a családcentrikusság és az összetartó család példaképe, ami az első pillanatban kiderült róla. Rengeteget beszélt a lányáról, ami végtelenül szimpatikussá tette számomra. Őt is

Emellett hatalmas igazságérzettel áldotta meg őt a sorsa, amivel bizony sorsközösséget vállalhatok vele. Ugyanakkor nagyon határozott és ez bizony egy nagyon fontos erénye" - mondta Bettiről Jákob Zoltán, akinek abból adódtak kételyei a nő felé, hogy többször kapta féltékenységen, és őt is számon kérte a műsor során. A milliárdos számára ez azért aggályos, mert rengeteg nővel találkozik a munkája során, ezért fontos számára, hogy párja teljes mértékben megbízzon benne.

Úgy tűnik, hogy a választás óta Bettina nem hagyta ott a műkörmös munkáját, a legújabb képéhez biggyesztett hasttagek alapján: "#munkakozben, #bejottmeglatogatott, #koszonom, @jakobzoli" - írta a posztban: