Gyilkossági ügybe keverték Molnár Anikót, itt vannak a részletek

Molnár Anikó celeb
Interjú Molnár Anikóval
Vágólapra másolva!
Egy régi, brutális gyilkosságot oldott meg múlt héten a rendőrség, amibe belekeverték Molnár Anikó nevét is. Egy buszsofőrként dolgozó férfi lemészárolta és feldarabolta húgát, párja állítólag a másik szobában volt ez idő alatt. A nőnek jelenleg egy állatmenhelye van, ahová vitt állateledelt Molnár Anikó is, emiatt gondolta úgy egy újságíró, hogy egy cikkben említheti a gyilkost és az egykori valóságshow szereplőt. Molnár Anikó semmit nem tudott a kegyetlenségről, teljesen fel van háborodva azon, hogy a nevét szóba hozták az eset kapcsán.
Vágólapra másolva!

A nő állatmenhelyének támogatói között van Molnár Anikó, Zalatnay Sarolta és Borbás Marcsi is, de azonkívül, hogy tápot küldtek, egyéb kapcsolatuk nincs a tulajdonossal – olvasható a Riposton. Egy hetilap cikkén borult ki Molnár Anikó.

Ez már nem vicc kategória, nem egy véletlen kis félreértés, hanem egy nagyon durva történet, amihez értelemszerűen az égvilágon semmi közöm sincs sem nekem, sem Cininek, és senki másnak, aki támogatta a menhelyet" – kezdte a Ripost újságírójának kérdésére az egykori valóságshow szereplő.

Csak hebegett-habogott, de végül kibukott belőle, hogy nem érzi ennyire komolynak az ügyet, talán nem is érti, hogy mire akadtam ki ennyire... Döbbenet. És hiába tüntették el utólag az internetről a cikket, ha valaki rákeres a szókapcsolatokra, akkor a Google kiadja. Vagyis örökre ott marad... Hát nagyon köszi" – mondta mérgesen Molnár Anikó, aki megteszi a szükséges jogi lépéseket.

Forrás: Polyak Attila