Intim fotó került ki az egymást ölelő Krausz Gáborról és Mikes Annáról

DWTS,  Dancing with the Stars, TV2, tánc, sztár, celeb, táncos show-műsor, 4. évad, 5. élő show, 2023.11.11.
Krausz Gábor és Mikes Anna
Vágólapra másolva!
Hónapok óta készülnek, sok időt töltenek kettesben.
Vágólapra másolva!

Mint írtuk, az "egyéjszakás kaland" jegyében telt a Dancing with the Stars hatodik élő show-ja, ahol már csak öt páros léphetett színpadra. Az este során a versenyben lévő sztárok saját táncpárjukkal, majd egy másik profi táncossal színpadra léptek egy extra produkcióval. A táncpárok tudták, hogy nagy a tét, ugyanis ezen az estén az elődöntőbe jutás volt a tét. Ezért is volt minden eddiginél nagyobb feszültség az eredményhirdetéskor, a kiesők csalódottan vették tudomásul, hogy a cél előtt kell távozniuk a műsorból.

Szombatra igazán romantikus tánccal készült Krausz Gábor és táncpartnere, akik Berkes Olivér szerelmes dalára bécsi keringőztek. A zsűri szerint Krausz Gábor elképesztő fejlődésen ment keresztül az elmúlt hetekben, ezt pontszámokban is kifejezték, mind a hárman 9 pontot adtak a táncukra, így holtversenybe kerültek Marics Petiékkel, majd a végén kiderült, hogy a nézők is szeretik ezt a párost, továbbjutottak.

Ezt ünnepelte most Mikes Anna új posztjában:

Krausz Gábor és Mikes Anna amúgy összebújva üzentek a Dancing with the Stars után - erről itt olvashat. A show-ban csípőre letolt nadrágjából teljesen kilátszott Hunyadi Donatella bugyija - erről itt talál képet.