Németország
21:002024. június 14.
Skócia
Magyarország
15:002024. június 15.
Svájc

Drámai fordulat a Farm VIP-ben, egy játékos máris feladta a küzdelmet - videó

farm vip
Vágólapra másolva!
November 20-án indult a Farm VIP negyedik évada a TV2-n, ahol minden eddigi évadnál keményebb helyzetekkel néznek szembe a játékosok. Ezért sem meglepő, hogy hatalmas a feszültség már a kezdtek óta, és egyre csak fokozódik a dráma. Most egy játékos váratlanul úgy döntött, feladja a küzdelmet, ezzel sokkolta csapattársait.
Vágólapra másolva!

Váratlan veszteség érte az egyébként sem jó napokat élő piros csapatot, ugyanis egyik társuk feladta a küzdelmet. Bár egy kényszeredett helyzet miatt került közéjük Kótai Mihály, aki a sárgákkal kezdte a játékot, mégis jól beilleszkedett az új csapatba, akik nagyon megszerették, ezért sírva fogadták a döntését.

Kótai nyolc nap hosszas vívódás után döntött úgy, hogy nem folytatja tovább, az indoklásában azt mondta, hogy nagyon hiányzik neki a családja, és elfáradt.

Nehéz felkelnem, mert fáj a derekam. Nehéz felkelnem, mert nem jó a kávé. Hiába ül mellém egy nagyon kedves ember, akire most már barátomként tekintek, de ő is érezte, hogy ez nem megy" - magyarázta csapattársainak Kótai Mihály, aki nagyon sajnálta, hogy így alakult.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!

Mindent egy helyen az Eb-ről