Buli közben, autóban szexelt a TV2 sztárpárja

Párharc, TV2 reality
Vágólapra másolva!
A Párharcban szereplő Tuvic Aleksandra és Gelencsér Kornél mesélt első estéjükről. Utána egy darabig nem találkoztak, mert mindketten párkapcsolatban voltak. 
Vágólapra másolva!

Mint korábban írtuk, Halastyák Fanni, azaz Nemazalány és barátja Szlépka Armand voltak az első kiesők, de többet nem lesznek együtt képernyőn. A tavalyi Ázsia Expresszben ragyogóan szerepeltek, a Párharcban azonban nem, pár nap után már pakolniuk kellett. A most futó évad szereplőiről itt nézhet sok fotót.

Később Stana Alexandra és Meggyes Dávid, illetve Király Peti és Nagy Anna kényszerült párbajozni, és ez az, amit leginkább el akartak kerülni, mert amúgy jóban voltak. A feladat során hatalmas kockákból kellett piramisfélét emelni, ennek tetején egyensúlyoztak a nők, míg el nem érték a célt. Stana alatt néha úgy remegett a kocka, hogy úgy tűnt, leesik a mélybe - de végül 1-2 másodperccel megelőzte ellenfelét. Erről itt olvashat.

Egy kocsiban ismerték meg egymást alaposabban tv2

Tuvic Aleksandra és Gelencsér Kornél tehát versenyben maradtak, Stohl Andás kérdésre pedig elmesélték, hogyan ismerkedtek össze. "Túl sokat tudunk már egymásról... amúgy egy parkolóban jöttünk össze" - emlékezett a férfi.

"Volt egy szórakozóhely, mi kimentünk egy kocsiba, történt ez-az... akkor mindketten párkapcsolatban voltunk, így ejtettük ezt a sztorit" - tette hozzá a Nagy Ő-ben, a Farm VIP-ban és a Párharcban is látott Tuvic. Van videó is a vallomásról, lapozzon, mutatjuk!