Bodrogi Gyulát sokkolta Galambos Erzsi halála

Karinthy Színház, évadbemutató, sajtótájékoztató, 2022.08.25., Berettyán Nándor, Balázs Andrea, Bodrogi Gyula
//"A rendezvényen jelen lesz Olt Tamás ügyvezető igazgató, Berettyán Nándor művészeti vezető,Balázs Andrea és Bodrogi Gyula színművészek, akik beszélni fognak a színház új arculatáról, a műsorratűzött darabokról, a színházi világ aktualitásairól és természetesen egyéni terveikről is. "//
Vágólapra másolva!
Mint írtuk, 91 éves korában meghalt Galambos Erzsi Kossuth- és Jászai Mari-díjas színésznő, érdemes és kiváló művész, a Halhatatlanok Társulata és a József Attila Színház örökös tagja. Sokkolta Bodrogi Gyulát a halálhír.
Vágólapra másolva!

"Nehezen tudok szóhoz jutni, mert ez egy borzasztó tragédia szakmailag és emberileg is. Erzsi kiváló ember és csodálatos színésznő volt, akit nagyon sokra tartottam" - mondta Bodrogi Gyula, hozzátéve, teljesen váratlanul érte a művésznő halálhíre.

Fotó: Polyák Attila - Origo

"Arról hallottam, hogy betegeskedik, de nem hittem volna, hogy komoly a baj, hiszen mindig életerős és energikus volt. Jó ideje nem találkoztunk már, de lesújtott a hír, elkeserítő, hogy sorban mennek el a pályatársak" – fogalmazott a Nemzet Színésze a Blikknek.