Balesetet szenvedett Széphalmi Juliska

Széphalmi Juliska
Vágólapra másolva!
Széphalmi Juliska mostanában elég zaklatott. Nemrég kiderült, szakítottak Kovács Richárddal, a táncosnő szerint volt párja nem akarta nevelni az ő gyerekét. Miközben elkezdett pszichológushoz járni, fiával együtt ő is visszaült az iskolapadba. Nem sokkal később életében először lefutotta a maratont, majd az egyik próbán lesérült...
Vágólapra másolva!

Széphalmi Juliska arról beszélt legutóbbi interjújában, hogy egyszer már műtötték a térdét.

"Két és fél évvel ezelőtt volt egy elülső keresztszalag szakadásom és ezt megműtötték. Ennek a rehabilitációja egyébként egy év volt" – kezdte a Mokkában a táncosnő, aki másfél évad után most is balesetet szenvedett.

Egyszerűen volt egy hatalmas kattanás, majd megint meg megint és ez egyébként nem járt fájdalommal" – magyarázta a szerencsétlenség részleteit Széphalmi Juliska, aki aznap még szerepelt egy előadáson, később még négy másikon. Először az orvos sem gondolta komolynak a problémát, viszont azóta kiderült, ez súlyosabb, mint első ránézésre tűnt. A táncosnő volt már vizsgálatokon, várja, hogy az orvos kiértékelje a leleteket.

Ami a szívügyeket illeti, Széphalmi Juliska nincs túl a bánatán.

Az igaz, hogy én most lelkileg és mentálisan is nagyon elfáradtam. Ilyen szempontból nem is furcsa, hogy ilyen történik."

Hogy mit mondott még a művésznő, az kiderült a lenti videóból: