Trágárkodva üzent az őt kritizálóknak Tóth Andi

Tóth Andi, Mutasd a hangod!
Vágólapra másolva!
Tóth Andi bármibe is kezd, valahogy mindig megtalálják őt a negatív vélemények, ő pedig sosem tud elmenni ezek mellett szó nélkül. Így történt ez most is, amikor az egyik bejegyzését többen is megkérdőjelezték, hogy vajon tényleg ő maga írta-e. Az énekesnő keményen vágott vissza és azt is elmagyarázta, miért káromkodik ennyit.
Vágólapra másolva!

Tóth Andi az őszről tett közzé egy érzelmesebb bejegyzést, ami alatt sokan megjelentek és kétségbe vonták, hogy ő maga tudna-e ilyen érzelmes, összeszedett üzenetet fogalmazni. Az énekesnő ezen nagyon felháborodott, és trágárkodva üzent az őt kritizálóknak. Tóth Andi azt is kikérte magának, hogy csak azért gondolják őt butának, mert nincs érettségije.

És akkor ha meglátunk tőle egy intelligens kiírást, az már valószínűleg nem ő volt, mert ő primitív. Ahogy azt sem vehetjük biztosra, hogy aki diplomás ember, vagy van mondjuk egy érettségije, az intelligens. Ez nem biztos. Ez nagyon egyszerű felfogás. Az országban nagyon szeretik használni ezt a jolly jokert, hogy 'és érettségije sincs, kis buta, tanulatlan, primitív'. Volt olyan osztálytársam régen, aki leérettségizett, pedig alig tudott írni és olvasni, nulla tisztelet, semmi. De valahogy végiglökdösték a tanárok a seggét. Szóval nem lehet ebből megállapítani. Úgy, ahogy a gazdag ember sem feltétlenül egy f*sz, néha a szegény embert sem kell sajnálni vagy félteni" - magyarázta korlátozott ideig elérhető Instagram-bejegyzésében Tóth Andi, aki szerint nem elég az értelmi intelligencia, érzelmileg is annak kell lenni.