Szörnyű dolgot mondott Meghan Markleről II. Erzsébet legjobb barátnője

gyász, gyászoló tömeg, Windsor, Meghan Markle, Kate Middleton, Prince Harry, Prince William
WINDSOR, ENGLAND - SEPTEMBER 10: Meghan Duchess of Sussex and Prince Harry, Duke of Sussex speak with well-wishers at Windsor Castle on September 10, 2022 in Windsor, England. Crowds have gathered and tributes left at the gates of Windsor Castle to Queen Elizabeth II, who died at Balmoral Castle on 8 September, 2022. (Photo by Chris Jackson - WPA Pool/Getty Images)
Vágólapra másolva!
II. Erzsébet legrégebbi társalkodónője, Lady Glenconner azt mondta a napokban, hogy szerinte Meghan Markle csak a pompa miatt választotta Harry herceget. A színésznő később jött rá, hogy vannak kötelezettségei a királyi család tagjaként.
Vágólapra másolva!

Lady Glenconner már az 1953-as koronázásakor is nagyon szoros kapcsolatot ápolt II. Erzsébettel társalkodónőként. Legutóbb a Rosedub és Gyles Brandreth podcastba hívták meg, a Daily Mail összegezte a beszélgetés ezen részének a lényegét.

Azt hihette, hogy úgy fog élni, mint egy filmsztár, aranyhintóval közlekedik majd. Később jött rá, hogy sok a kötelezettség és unalmas a munkája.

Lady Glenconner arról is beszélt, hogy III. Károly koronázásakor John Kerry amerikai politikus mellett ült, aki sajnálatát fejezte ki a herceggel kapcsolatban.

Forrás: Getty Images/2022 Getty Images/Chris Jackson Getty Images