Súlyos alkoholizmusáról beszélt Adele, ebédig négy üveg bort ivott

Adele, énekes
LONDON, ENGLAND - FEBRUARY 08: (EDITORIAL USE ONLY) Adele attends The BRIT Awards 2022 at The O2 Arena on February 08, 2022 in London, England. (Photo by Samir Hussein/WireImage )
Vágólapra másolva!
Az énekesnő próbál józan maradni, de ezt unalmasnak találja. 
Vágólapra másolva!

Mint korábban írtuk, auguszts végén összeesett a színpad mögött Adele, egy stábtag talált rá a földön fekve. A 35 éves énekesnő állítólag azt mondta a rajongóinak, hogy a produkciós csapat egyik tagja találta meg a földön fekve, egyáltalán nem tudott mozogni. "Ők szedtek fel a padlóról" - mondta.

Ez állítólag nem a szesz miatt volt: Adele isiásszal küzd sok éve. Az isiász (ülőidegzsába) annak a lábon jelentkező tünetegyüttesnek a neve, amely a láb zsibbadásával, érzéketlenségével és gyengeségével jár.

Adele pár hónapja józan Forrás: WireImage/Samir Hussein

Adele most a vegasi show-ján tartott beszédében elárulta, hogy három és fél hónapja abbahagyta az ivást - írta az express.com. Korábban nagyon hiányzott neki az alkohol, mint mondta, szerinte az "alkoholizmus határán" volt. Mivel volt olyan, hogy négy üveg bort ivott meg délelőtt 11-ig, még ebéd előtt a 2020-as covid alatt, át is lépte azt a határt. Az énekesnő arról is beszélt, hogy unja a józanságot.