Sokkoló vallomás: sosem hittek a szülei Marics Petiben

Marics Peti
Vágólapra másolva!
Marics Peti szülei arról beszéltek egy friss interjúban, hogy ma már büszkén nézik a fiukat a színpadon, de korábban egyáltalán nem hittek a sikerében.
Vágólapra másolva!

Marics Peti jelenlegi szereplését a Dancing with the Starsban a szülei is figyelemmel követik, ahogy a ValMar nagykoncertjein is mindig megjelennek – pedig korábban egyikük sem hitt abban, hogy a fiuk sikeres lehet a zenei pályán.

Az előadót mindig láttuk benne, pici korától kiütközött az exhibicionizmusa, de – a zenei világot ismerve – tartottunk attól, mennyire lehet ebben eredményes. Akkor még élsportolónak készült, és nem tudtuk, hogyan tud majd mellette a zenével is foglalkozni" – mondta Marics Peti édesapja a Blikknek.

Marics Peti a színpadon Forrás: Marics Peti/Instagram

"Én mindig igyekeztem őt a jó irányba terelgetni, abban támogatni. Másban láttam a lehetőséget, mint ő, emiatt volt közöttünk elég nagy feszültség, mert egy anya persze, hogy aggódik, és a legjobbat, a biztosat akarja a fiának. Ő viszont

Örülünk neki, hogy végül sikerült megvalósítani az álmait, és ebben sikeres is lett. Mi pedig elképesztően büszkék vagyunk arra, amit elért" – tette hozzá az édesanya, aki eleinte jobban örült volna, ha a fia befejezi a tanulmányait a testnevelési egyetemen.