Rendőrök vitték be a teljesen meztelenül őrjöngő nőt - fotó

vörös haj szeplő fiatal nő természet mező
Vágólapra másolva!
Az eset a Newcastle és Sunderland mellett lévő South Shields utcáin történt, a brit lapok szerint a nő szó szerint "hülyére itta magát", hat liter almabor után tombolt.
Vágólapra másolva!

Most hoztak ítéletet egy angol nő ügyében, aki tavaly részegen randalírozott Sout Shieldsben, fényes nappal. A brit bulvárlapok szerint Lindsey Smith "sokkolta és rendkívül kellemetlen helyzetbe hozta" a járókelőket, köztük tízéves gyerekeket is.

A beszámolók szerint a borzasztan részeg nő előbb a csupasz melleit mutogatta, idétlenül nevetgélt, majd a vagináját és a fenekét is láthatták azok a járókelők, akik nem fordultak el a kínos jelenet láttán. Többen kérték, hogy hagyja abba, öltözzön fel, de őket alpári módon szidta a nő.

A bíróságon bemutatták az incidensről készült felvételeket,

és meghallgatták a rendőrség által felvett tanúvallomásokat is. Egy tanú azt mondta, hogy "igen kényelmetlenül érezte magát és sokkolta őt", amit a nő tett. "Aznap hülyére itta magát. Világos, hogy alkoholproblémái vannak, de sokkal többet ivott, mint amennyire szüksége volt, hogy csillapítsa alkohol utáni vágyát" - jegyezte meg a bíró, aki végül 18 hónapos közmunkára ítélte a nőt, továbbá rehabilitációra is kötelezte.

A bíró korábban egy pszichiátert kért fel, hogy értékelje mentális egészségi állapotát: megállapították, hogy Smith hátrányos helyzetű volt fiatalon, családon belüli erőszakban volt része és pszichotikus betegségekben szenved. A botrányt okozó nő korábban elismerte, hogy aznap hat liter almabort ivott.

A címlapi kép illusztráció.