Összeomlott a TV2 egykori sztárja, rengeteg pénzzel verték át

Mandula Ádám
Vágólapra másolva!
Az öngyilkosság gondolata is felmerült benne.
Vágólapra másolva!

Mandula Ádám rapper, egykori valóságshow-szereplő függősége és különböző botrányai miatt alig tudta kiharcolni, hogy havi egyszer láthassa Géczi Beával (Szegedi Fecsó jelenlegi párjával) közös kisfiát, most azonban ezt a lehetőséget is elvesztheti. Mandula ugyanis szeptemberben

többször bejelentkezett a közösségi oldalán részegen,

többnyire egy haverjával ittak az út szélén - majd a másik férfi valahogy megsérült, Mandula pedig a vérben tocsogó bokáját mutogatta videón, miközben hallhatóan jól szórakozott. Nagyon úgy tűnik tehát, hogy visszaesett, hiába határozta el pár hónapja, hogy jó útra tér - írtuk egy hónapja.

Mandula Ádám youtube.com/@leventeklubja

Az Éden Hotel volt szereplőjének nem alakultak jól a dolgai azóta sem: „Nem lesz több zene, nem lesz több klip, és majd innentől kezdve olvashattok arról az újságban, hogy nyírtam ki magam" - írta nemrég az oldalára.

Most kiderült, hogy rengeteg pénzzel verték át. "A napokban eléggé elgyengültem, mert olyan valakik szúrtak hátba, akikről tényleg nem gondoltam volna, és ráadásul

ami miatt nem igazán úgy tudok haladni, ahogy szeretnék, de megpróbálok minél előbb kitalálni erre valami megoldást. Őket pedig örökre elfelejtettem és kizártam az életemből" - írta oldalán.

-----------------

Ha Ön vagy valaki a környezetében krízishelyzetben van, hívja mobilról is a 116 123 ingyenes lelki elsősegély-számot, vagy keresse fel a suicidprevencio.hu weboldalt!