Megdöbbentő szokásáról beszélt Takács Nikolas - videó

Takács Nikolas
Vágólapra másolva!
Takács Nikolas egy beszélgetős műsor vendégeként beszélt egy igen megdöbbentő, sőt, kissé ijesztőnek tűnő szokásáról, majd kissé zavarba is jött, amikor rádöbbent, hogy elárulta magát.
Vágólapra másolva!

Takács Nikolas igen furcsa szokásáról beszélt Mágó Károly Vaker című YouTube-műsorában, ahol minden második héten hat vendég beszélget a magyarországi romák helyzetéről. Az énekest a műsorban arról kérdezték, hogy szokott-e tömegközlekedést haszálni, illetve hogyan közlekedik általában, amire meglepő választ adott.

"Sokat BKV-ztam, amikor Magyarországra költöztem, ez 2005-ben volt, évekig, majd jött az a bizonyos műsor és akkor már kicsit nehezebb volt így mutatkozni a BKV-n. De könnyebb is volt, mert kaptam egy sofőrt" - jött kissé zavarba Takács Nikolas, majd hozzátette:

- vallotta be az énekes, hogyan bujkál a tömegközlekedési eszközökön.

Takács Nikolas azt is elárulta, hogy miután beindult a karrierje hosszú ideig nem szállt buszra, mivel kapott egy sofőrt, aki elszállította oda, ahová mennie kellett. De ma már ennek az időnek vége, így újra élvezheti a tömegközlekedési eszköz adta előnyöket.