Sejtelmesen üzent Király Viktor felesége

Király-Virág Anita
Vágólapra másolva!
Bár hosszú hónapokon át titkolta Király Viktor és Virág Anita, hogy tönkrement a házasságuk, nemrég bevallották, hogy valóban elválnak egymástól. A házaspár egy ideig igyekezett megmenteni a kapcsolatot, végül nem sikerült nekik. Azonban az utóbbi időben egyre furcsábban viselkednek mind a ketten, talán mégsincs minden veszve.
Vágólapra másolva!

Mint korábban írtuk, Király Viktor gyanús üzenetet küldött feleségének, Király-Virág Anitának a nő egyik Instagram-bejegyzése alatt, melyben azt sugallta, hogy még mindig csodálja a gyereke édesanyját. Király-Virág Anita akkor sem hagyta szó nélkül az üzenetet, így sokakban felmerült, hogy vajon kibékülhet-e még a válófélben lévő házaspár.

Most Király-Virág Anita legújabb bejegyzése gyanús, az is lehet, hogy az énekesnek üzent vele, talán egy engesztelő üzenet, melyben beismeri a hibáit.

Mert az összes szépségével és nehézségével együtt igenis jó érzés, hogy olyan gondolatvilággal rendelkezünk, amely csakis nekünk adatott meg. Persze győzzük elviselni olykor magunkat, és igyekezzen az agyunk lépést tartani a lelkünkkel!" - fogalmazott bejegyzésében Király-Virág Anita, mely azt sugallja, hogy egy kis önismeretet tarthatott, lehet, hogy épp a válságban lévő házassága miatt.