Megrázó részletek derültek ki Pindroch Csaba sógorának haláláról

gyász, gyertya
Vágólapra másolva!
Mint írtuk, holtan találták Pindroch Csaba 46 éves sógorát, miután pár napig eltűntként keresték a rendőrség segítségével. A hírre már a színész is reagált.
Vágólapra másolva!

Családja kétségbeesve kereste a mentősként dolgozó Rajecki Sándort, Pindroch Csaba sógorát, aki október 24-én tűnt el kőbányai otthonából. A hozzátartozók reménykedtek benne, hogy hazatér, végül a holttestét egy pincében találták meg napokkal később.

Üzenetet hagyott a feleségének

Rajecki Sándor autóját és mentősruháját hátrahagyva tűnt el október 24-én otthonukból. Felesége, Pindroch Beáta megtörten nyilatkozott.

"Nagyon szerette a családját, a gyerekeit rajongásig imádta. Az anyukája egyedül nevelte őt három testvérével, így vele is nagyon szoros a kapcsolata, rendezett a családi hátterünk.

Talán ez az eltűnés is egy ilyenből indulhatott el nála" - mesélte.

Feleségének egy elkeseredett üzenetet hagyott hátra, melyben elköszönt tőle, és arra kérte, hogy vigyázzon a gyerekekre. A nő elmondta, hogy ha a férje rossz hangulatban volt, gyakran járt kiszellőztetni a fejét egy otthonukhoz közeli kőbányai lakótelepre.

Már az eltűnése napján öngyilkos lehetett

A mentős holttestét testvére találta meg, október 26-án este hat óra magasságában. A Bors információi szerint már az eltűnése napján öngyilkos lett.

A hírt a férfi családja is megerősítette: "Kedves Barátaink, Ismerőseink és Mindenki, aki részt vett Rajecki Sándor keresésében! Fájó szívvel tudatjuk Veletek, hogy Sanyit megtaláltuk. Ő már sajnos nem tudja megköszönni Nektek, amit érte tettetek. Ezúton szeretnénk megköszönni Mindenkinek a segítségét, amit az utóbbi napokban nyújtott Sanyi keresésében. Nyugodj Békében Drága Barátom, legyen számodra könnyű a föld! Szívünkben örökké az a vidám, jószívű Apa, Férj, Barát, Ember maradsz, amilyen mindig is voltál!" - búcsúsztak tőle.

Ha Ön vagy valaki a környezetében krízishelyzetben van, hívja mobilról is a 116 123 ingyenes lelki elsősegély-számot, vagy keresse fel a suicidprevencio.hu weboldalt!