Ezt gondolta valójában II. Erzsébet királynő Meghan Markle-ről

Meghan Markle, II. Erzsébet
Britain's Queen Elizabeth II and Meghan, Duchess of Sussex open the Mersey Gateway Bridge, the new six lane toll bridge over the River Mersey in Halton, Cheshire on June 14, 2018. / AFP PHOTO / POOL / Jim CLARKE
Vágólapra másolva!
Egyre több negatív hír lát napvilágot Meghan Markle-ről, ami a királyi családdal való viszonyát illeti. Bár férjével, Harry herceggel is egyre valószínűbb, hogy kezd megromlani a házasságuk, de a királyi családdal sosem volt felhőtlen a kapcsolata. A néhai uralkodó, II. Erzsébet királynő igyekezett mindig visszafogottan kezelni unokájának és családjának rendkívüli helyzetét, most egy megdöbbentő történet látott napvilágot, ami arról árulkodik, hogy ő sem tudta elfogadni Harry herceg választottját.
Vágólapra másolva!

Nemrég derült fény egy konfliktusra, mely II. Erzsébet királynő és Meghan Markle között volt, amivel a néhai uralkodó egyértelműen kifejezte álláspontját unokája feleségéről. Még Markle és Harry herceg esküvője után történt, hogy az ifjú feleség egy szívességet kért a királynőtől, aki egyértelműen visszautasította őt.

A királyi család és az ifjú pár a windsori kastélyban ünnepelték a házasságot, amikor Markle azt kérte a királynőtől, hogy lakhatnának-e ott a továbbiakban. II. Erzsébet ezt a kérést egyértelműen visszautasította, de a windsori kastély helyett a Frogmore Cottage-t ajánlotta fel számukra, melyet azóta Harry herceg édesapja, a jelenlegi uralkodó III. Károly király visszavett tőlük, miután lemondtak a címeikről és elhagyták a királyi családot.

A néhai királynő akkori döntését nem azzal indokolta, hogy nem lett volna unokája és felesége számára elég hely Windsorban, hanem nem találta helyénvalónak azt, hogy életvitelszerűen ott tartózkodjanak. A királynő véleményét sejteni lehetett egy barátnője, Lady Glenconner elmondásaiból, miszerint Meghan Markle csak a fényűzés és a pompa miatt választotta Harry herceget, de később rájött, hogy kötelezettséggel is jár egy herceg feleségeként élni, ez viszont már nem tetszett az egykori színésznőnek - írja a Mirror.

II. Erzsébet királynő visszautasította Meghan Markle egyetlen kérését Forrás: Getty Images/Indigo/Max Mumby