Azahriah megalázta G.w.M-et, mindenki Kulcsár Edina férjén röhög

Azahriah, G.w.M
Vágólapra másolva!
Még idén tavasszal is egymásnak üzengetett G.w.M és Azahriah, akik nyilvánosan sem kímélték egymást. Végül Azahriah döntött úgy, hogy nem reagál tovább a rapper durva kritikáira, így abbamaradt a sárdobálás. Most egy másik szinten folytatódik köztük a harc, ami valószínűleg újabb nyilvános támadásokra ad majd okot közöttük.
Vágólapra másolva!

A napokban sokan támadtják a fiatal zenészt, Azahriah-t, amit Majka sem tudott szó nélkül hagyni. Azahriah két Puskás Aréna-koncertet is meghirdetett, ugyanis az első alkalomra még aznap elfogytak a jegyek. Nem mindenki nézi jó szemmel, hogy a fiatal énekes iránt ekkora az érdeklődés, főleg amiatt, hogy elképesztő összegek folyhatnak be neki ezekből a koncertekből - nyilván, ezt sokan irigylik.

G.w.M számára nagyon kínos lehet a helyzet, ugyanis ő csak az Akvárium Klubba toborozza épp az érdeklődőket, ami össze sem hasonlítható a Puskás Aréna méreteivel, ahová ötvenezer ember fér be. Míg Azahriah egy nap alatt megtöltötte az arénát, addig G.w.M három nap alatt egy 1250 fős teremnek csak a negyedét.

Bár az eseményt jövőre, január 19-re hirdette meg, és még addig megtöltheti a helyszínt, de valószínűleg kínos lehet számára, hogy az általa olyan sokáig támadott Azahriah iránt ilyen sok ember érdeklődik, miközben ő mindent elkövetett azért, hogy lejárassa zenésztársát - írja a vg.hu.

Folytatódik a harc a két zenész, Azahriah és G.w.M között Forrás: Instagram