Németország
21:002024. június 14.
Skócia
Magyarország
15:002024. június 15.
Svájc

Felbontotta az eljegyzését a Dancing with the Stars szerelmespárja

Vágólapra másolva!
Véget ért a kapcsolata nyolc év együttlét – illetve két és fél év jegyben járás – után a Dancing with the Stars álompárjának. Tóth Katica a Blikknek mesélt a részletekről.
Vágólapra másolva!

Suti Andris és Tóth Katica élete a tánc: azonban nemcsak a parketten, hanem a magánéletükben is hosszú évekig egy párt alkottak. Többször is magyar bajnoki dobogós helyezéseket értek el együtt. Míg Katica idén másodjára, Andris már harmadszor lesz részese a Dancing with the Starsnak: előbbi Szabó András Csuti, utóbbi Király Linda táncpartnereként.

Bár több mint 8 évig alkottak egy párt, sőt, már az eljegyzés is megtörtént, mégis elengedték egymás kezét.

Katica elmondta, hogyan tudnak egymás mellett dolgozni az eljegyzésük felbontása után.

A szeretet, a tisztelet az megmaradt, rengeteg minden van mögöttünk, sokat köszönhetünk egymásnak. Közös döntés alapján ért véget hullámvölgyeken keresztül... Próbáltuk megmenteni a kapcsolatot, de arra jutottunk, hogy jobb lesz külön. A közös munka ettől még működőképes, továbbra is szeretjük egymást. A műsor felkészülése alatt is segítjük egymást, sokszor van, hogy egymás mellett próbálunk" – mesélte a lapnak Katica.

„A nyolc év alatt az utolsó két-három évben, a covid után jött el az első olyan pillanat, amikor – nem egy harmadik fél és nem is a szeretet hiánya miatt –

Olyan szinten fókuszt váltott az életünkben a munka, a karrier, hogy elcsúsztunk egymás mellett. Nem volt meg a minőségi idő, együtt voltunk a nap 24 órájában, de nem tudtunk például moziba menni vagy beszélgetni. Azt vettük észre, hogy elhidegültünk egymástól, és szerettük volna megpróbálni külön. Hogy mi lesz a közeljövőben, nem tudom, de most mindkettőnknek jót tesz a különlét" – részletezte a táncosnő, hozzátéve: két és fél évig voltak jegyesek.

Katica azt sem titkolta, hogy legalább addig szeretne eljutni a DWTS-ban Csutival, mint tavaly Somhegyi Krisztiánnal, aki a 2022-es év legjobb férfi versenyzője lett.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!

Mindent egy helyen az Eb-ről