Itt vannak a legújabb részletek Feke Pál zavaros válásáról

Feke Pál színész musical énekes
Vágólapra másolva!
Feke Pál és Gyenesei Leila kapcsolatából egy kislány született, Mimi. A színész és az egykori sportoló kapcsolata már jó, Feke Pál többek között erről beszélt legutóbbi interjújában.
Vágólapra másolva!

Feke Pál és Gyenesei Leila hat év után döntöttek úgy, hogy elválnak útjaik. Ennek már négy éve, azóta begyógyultak a sebeik. A színésznek nagyon nehéz volt elfogadnia, hogy válnak.

Most már hároméves távlatban azt mondhatom, hogy egy magabiztos kapcsolat kezd kialakulni, és én próbálok erre vigyázni" – mondta Kadarkai Endre Szavakon túl című műsorában a színész. Hozzátette, az életében mindig a lánya lesz az első és legfontosabb.

Feke Pál kedvese, Mészáros Nóra televíziós.

"Nagyon izgalmas, olaszos a kapcsolatunk. Vannak csatáink, amiket meg kell vívnunk. Meg kellett tanulni élni azzal a helyzettel, hogy Mimike itt van, majd az anyukájával van. Nagyon gyorsan visszacsatolva az előbbi témakörre: nagyon örülök, hogy Leilával jó lett a viszony, mert az nekem gyomorgörcs volt. Teljesen mindegy, hogy kinek a hibája és ki mit csinál, remélem, hogy a kép már kitisztult. Remélem, ő is boldog, kívánom neki, remélem, hogy ő is ezt kívánja nekem és egy kölcsönös tisztelet elvisz minket addig, hogy Mimike ballagásán ott állhassunk büszkén" – magyarázta Feke Pál.