Botrány volt egy szórakozóhelyen a nagymellű nők miatt

Vágólapra másolva!
Sokak szerint a klub reklámja megkülönböztetés és testszégyenítés volt, a bár bírságot kapott.
Vágólapra másolva!

Az ausztráliai Adelaide-ben található Woolshed on Hindley bárt pénzbírsággal sújtották, amiért ingyen italokat kínáltak a nagymellű vendégeknek. A Daily Star cikke szerint egy, két vagy három ital járt volna azoknak a női vendégeknek, akik megfelelő méretekkel rendelkeztek. A "minél nagyobb, annál jobb" reklámkampány arra is buzdította a lányokat, hogy hagyják otthon a melltartót és szabadon bulizzanak. Így nézett ki a reklámjuk:

Több felháborodott internetező és látogató szerint ez egyértelműen megkülönbözeti a nőket és sokaknak megalázó lehet. A botrány után a szórakozóhely bírságot kapott, magyar forintban körülbelül 890 ezer forintot kellett fizetniük.

Egy kép az éjszakai klub oldaláról daily star

"Szeretnénk foglalkozni azokkal az aggodalmakkal, amelyek egy nemrégiben a közösségi médiában megosztott, éjszakai klubunk által közzétett bejegyzéssel kapcsolatban merültek fel. Őszintén elnézést kérünk azért, hogy a poszt miatt néhány vendégünk kényelmetlenül érezte magát, és úgy érezte, hogy megszégyenítettük a testét, mivel ez soha nem állt szándékunkban" - írta a bár tulajdonosa.