Botrány a Dancing with the Stars miatt

dancing with the stars, DWTS, 2023, TV2, 2023.10.21.TV2 show-műsor , tévé, TV, Dancing with the Stars 4. évad, október 21., második élő show, Eszenyi Enikő
Vágólapra másolva!
Ahogyan arról már korábban beszámoltunk, Sydney van den Bosch és Ádám Csaba esett ki a TV2 Dancing with the Stars című műsorából szombaton. Ez rengeteg embert felháborított, sokak szerint Eszenyi Enikőnek és Hegyes Bercinek kellett volna távozni.
Vágólapra másolva!

Rengeteg néző Eszenyi Enikőéket küldte volna haza a műsorból. A nézői hozzászólásokat a Blikk szúrta ki.

Borzalom az a szenvedés, amit művel" – írta például valaki.

"Egyáltalán minek indult?.....60 évesen már nem tud labdába rúgni a fiatalok között..." – mérgelődött egy másik kommentelő.

A zsűri viszont úgy döntött, hogy az Eszenyi-Hegyes párost menti meg, így a nézőknek kellett eldönteni, hogy Sydney van den Boschnak és párjának vagy Csutiéknak kell haza menni.

Sydney van den Bosch nem számított arra, hogy ilyen hamar kiesnek, nem érti, miért nem ment át a produkció az embereknek.

Azt gondolom, hogy nagyon nagyon szép produkció volt. Visszanézve a produkciót is nagyon-nagyon szerettük, tényleg jobban szerettük, mint a quicksteppet" – árulta el Sydney kiesése után a TV2 riporterének.

Fotó: Csudai Sándor - Origo