Korda György slágere miatt támadják Azahriah-t

Kikezdték az interneten Azahriah megcsalt barátnőjét, Lunát: válaszolt a kritikákra
Vágólapra másolva!
Már hetek óta, hogy Azahriah-lázban ég az ország egyik fele, ugyanis a fiatal énekesnek sikerült háromszor teltházat csinálni a Puskás Arénába jövő tavasszal, legalábbis az összes jegy elfogyott a három meghirdetett alkalomra. Ezek után senki nem gondolná, hogy Azahriah-t bármilyen negatív kritika éri a hallgatóság részéről, azonban mégis sikerült kivívnia a rajongói ellenszenvét, ehhez csak annyit kellett tennie, hogy feldolgozta Korda György egyik slágerét.
Vágólapra másolva!

Sokan azt találgatják, vajon mi lehet Azahriah sikerének titka, már szakértők, pszichológusok is megszólaltak a témában, hiszen elképesztő, hogy annyi ember érdeklődjön egy előadó iránt, hogy egy koncertből hirtelen hármat csinálnak a hatalmas létszámra való tekintettel. A 21 éves Baukó Attila, azaz Azahriah talán saját maga sem gondolta volna, hogy ekkora érdelődést vált ki, igyekszik is megháláni ezt a hallgatóságnak.

Ezek után valószínűleg még jobban meglepte, hogy az egyik feldolgozása mekkora indulatokat váltott ki a rajongókból, szinte csak negatív jelzőkkel illették az előadást. Azahriah ugyanis Korda György legnagyobb slágért, a Reptért dolgozta fel, és az eredetileg bulizós, vidám slágerből egy lírai dalt csinált, melyet csak egy szál gitárral adott elő.

- írta egy kommentelő, aki elismeri Azahriah tehetségét, de ezt a dalt nem igazán értékelte.

"Túl van már kicsit hype-olva. Tele van ilyennel a tehetségkutató. Már ott tartunk, hogy egy "Boci boci tarka" trash változatban is ekkora felfordulást váltana ki" - idézi a Bors az egyik hozzászólást.

- vélekedett valaki a lírai Reptér-feldolgozásról.

"Gyuri bácsi nehogy meghallja!" - özönlöttek a hasonló kritikák a TikTok-ra feltöltött videó alatt, sokak szerint nagy kár volt ehhez a zenéhez hozzányúlni Azahriah-nak.

@ezmegaz2024#azahriah#fyp#foryoupage#reptér♬ eredeti hang - Videok2024