A rettegő színésznő feljelentette volt vőlegényét, még hat nő állt mellé

Vágólapra másolva!
A The Last of Us sztárja, Ashley Johnson azt állítja, hogy retteg "szociopata" ex-vőlegényétől, Brian Wayne Fostertől. Állítólag a férfi fenyegette, zsarolta és követte az otthoni biztonsági kamerák felvételeit is.
Vágólapra másolva!

A 40 éves Johnson és hat másik nő - köztük a színésznő testvére - kedden Los Angelesben polgári pert indított Foster ellen: családon belüli erőszakkal, érzelmi stressz szándékos okozásával, szexuális erőszakkal és bántalmazással, valamint zaklatással vádolják. A színésznő, aki Ellie Williamst alakítja a sorozatban, májusban már távoltartási végzést szerzett a férfi ellen, mert állítólag 150 ezer dollárt próbált elvenni tőle.

Feljentette volt vőlegényét

A most indult polgári perben azzal vádolják, hogy lelki és fizikai terrorban tartotta a menyasszonyát, trágárkodva ordibált vele, megdobálta háztartási eszközökkel, majd 2023 márciusától lőszertáskával járkált, illetve két, fegyvernek tűnő tárggyal - nyilván azért, hogy lelki terrort alkalmazzon.

Foster állítólag "drogoktól és alkoholtól fűtve" vad, helytelen szexuális megjegyzéseket tett Johnson húgára, majd a gyermekei szeme láttára fogdosta őt. A vádlók szerint Foster azt hazudta más nőknek, hogy ő és Johnson nyílt kapcsolatban élnek, hogy rávegye őket a szexre.

A színésznő az ismert túlélős sorozatban hbo

"Szociopata lévén Foster gyakran szexuális tárgyként kezelte ezeket a nőket, szabadon, beleegyezés nélkül tapogatva őket, néha nyíltan nyilvános helyen. Minden nőt, aki nem volt hajlandó alávetni magát az akaratának, vagy aki bármilyen okból szembeszállt vele, trágárságokkal halmozott el, megfélemlítette és fenyegette őket" - olvasható a szövegben.

A színésznőt legutóbb az újabb túlélős-apokalipszises szériában, a The Last Of Us-ban láthattuk, korábban az itthon is látott Rejtjelekben (Blindspot) játszott kerek száz epizódban.