A rémület éjszakája: Ördög Nóra mesélt egy nyomasztó estéről

Mexikó rendőrök az Ázsia Expressz forgatásán
Vágólapra másolva!
Mint ismert, az Ázsia Expressz három évad után az amerikai kontinensen barangol, a negyedik évadot Mexikóban és Guatemalában vette fel a TV2. A mai, az október 11-i adás az átlagosnál is izgalmasabb lesz, mert a szereplők egy igen veszélyes környékre tévednek sötétedés után, és még a helyi rendőröknek is lesz dolguk.
Vágólapra másolva!

"Ott volt először, hogy azzal szembesültünk, hogy Mexikó veszélyesebb terep, mint Ázsia. Ott más a mentalitás, sajnos Mexikónak vannak sötét oldalai. Én ugyan biztonságban éreztem magam a forgatások alatt, mert volt mellettünk biztonsági ember. Megjegyzem, Ázsiában is volt ilyen ember, de Mexikóban nagyobb méretű volt a biztonsági csapat" - mesélte a Mokkában Ördög Nóra.

Forrás: Instagram

Vannak alapvető szabályok, amiket be kell tartani, ezekről természetesen mindenkit, stábtagot és játékost előzőleg tájékoztatnak: "A mostani nem a versenyzők hibája volt. Olyan környékre tévedtek este, ahol sötétedés után ne fogadják jól az odatévedő idegeneket. Amúgy épp az egyik legnehezebb pontja a versenyzésnek találni egy házat, ahol éjjel befogadnak."

Mexikó rendőrök az Ázsia Expressz forgatásán tv2

Az Ázsia Expressz műsorvezetője elmondta, hogy miután egy páros talál szállást, teljesen idegen településen, soha nem látott helyieknél, a biztonsági csapat körbejárja a helyszíneket, azaz szereplő nem alhalt olyan helyen, ami tényleg veszélyes. A szerdai adásba kerülő felvételek egy külvárosi részen készültek, ahol nem számítottak arra, hogy probléma lehet – de lett.

Bővebben a videón, lapozzon!