Eltűnt Jennifer Aniston és a Jóbarátok többi sztárja

Jóbarátok
Jennifer Aniston, Courteney Cox, Lisa Kudrow, Matt LeBlanc, Matthew Perry, David Schwimmer milliomos és világhírű lett, mire véget ért
Vágólapra másolva!
Matthew Perry 1994-2004 között szerepelt Jennifer Aniston, Courtney Cox, Lisa Kudrow, Matt LeBlanc és David Schwimmer oldalán a Jóbarátokban, de egyelőre egyik nagy sztár sem emlékezett meg róla nyilvánosan.
Vágólapra másolva!

Mint írtuk, ötvennégy éves korában meghalt Matthew Perry, aki az 1990-es években a Jóbarátok című tévésorozattal, Chandler Bing szerepében vált híressé. A Jóbarátok alkotói már megszólaltak Matthew Perry tragikus halálát követően, valamint a családja is kiadott egy közleményt, de a Jóbarátok legnagyobb sztárjai egyelőre csendben vannak.

Forrás: NBC

Egy, Lisa Kudrow-hoz közel álló forrás szerint a színészek mélyen megdöbbentek és elkeseredtek szeretett barátjuk halála miatt, feltehetően ez az oka annak is, hogy egyelőre a csendes gyászt választották. A bennfentes azt mondja, a barátai számára még felfoghatatlan, ami történt, értetlenül állnak a halála előtt - írja a Mirror.

A sztárok minden bizonnyal hamarosan jelentkeznek, sőt, nem kizárt, hogy ők is közös közleményben búcsúznak majd Matthew Perrytől.