Németország
21:002024. június 14.
Skócia
Magyarország
15:002024. június 15.
Svájc

Zalatnay Sarolta és Nagy Feró helyre tette a kutyák ellen provokáló, sikertelen énekest

Vágólapra másolva!
Tegnap megírtuk, hogy a Belmondo énekese, Czutor Zoli közösség-oldalán közzétett bejegyzésével provokálta a kutyásokat, ezzel kapcsolatban pedig több ismert ember is megszólalt. 
Vágólapra másolva!

Először Zalatnay Sarolta szólalt meg az énekes bejegyzésével kapcsolatban - írta a Bors.

Minden esetre annak azért örülök, hogy egy emberként horkant fel a tömeg és tette helyre Zolit, aki mondjuk ki, két mondattal belesz..t hosszú évek munkájába. Nagyon sok jóérzésű ember éjt nappallá téve azon dolgozik, hogy felhívja a figyelmet az állatvédelem és a felelős állattartás fontosságára, erre jön ő és megfogalmaz valamit, ami a törekvéseinkkel teljesen ellentétes. Azon gondolkodom, mi történhetett, hiszen egy-egy, vagy akár több, erőssebben megfogalmazott poszt nem vezethet oda, hogy egy ember kivetkőzzön magából és az állatok ellen forduljon. Talán sok lehetett az előszilveszteri bólé..." - mondta Zalatnay Cini, majd hozzátette:

"Zolinak azt javaslom, hogy ahogyan én is és még sokan mások, keresse fel Pétert és kérdezze meg, miben tudna segíteni, vagy legalábbis látogasson el egy menhelyre és nézze meg, hány rémült kutya várja most a gazdáját, csak mert megrémült a petárdatűztől és világgá szaladt."

Az eset kapcsán Nagy Feró is megszólalt.

Én eleve utálom a petárdázást, tűzijátékozást szilveszterkor. Nem értem, miért van erre szüksége bárkinek! Szerintem mindenki számára elég kellene, hogy legyen az augusztus 20-i ilyen jellegű program, ami egyébként profi, de maradjunk most annál, hogy a kutyatartók tudják, mit élnek át a kedvenceik az év utolsó éjszakáján csak azért, hogy ez a csomó ember rakétákat lődözve ünnepli az új évet" – fogalmazott Nagy Feró, majd így folytatta a rocker:

„Ilyenkor én is beengedem a kutyáimat a házba, pedig nem igazán szeretnek bent lenni. Viszont kin nem maradhatnak, mert rettegnek az égzengésszerű zajtól. Jómagam is szentségelek ilyenkor, szóval nem is pontosan értem, hogy Zoli mire is számított. Egy hosszú évek óta zajló vitába szállt bele úgy, hogy nyilván tudta, mivel jár majd a kirohanása" - mondta a Blikknek.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!

Mindent egy helyen az Eb-ről